Scule Husqvarna Brasov, scule Husqvarna, scule electrice Husqvarna

Motoferastrau 395 XP

drujba, ferastrau, husqvarna,utilaj,H395xp

Freza zapada ST261E

freza, utilaj,husqvarna, dispozitiv ,zapada

Prezentare societate

          Societatea SC ALEONIR SRL este o societate cu capital privat , infiintata in 2010 si are ca obiectiv principal de activitate: "Intermedieri in comertul cu produse diverse" in special comercializarea produselor de gradina si padure.
Desi este o societate noua, dispune de personal calificat corespunzator si cu experienta in vanzare si servisare produse .
Cerintele dumnevoastra dau forma viitorului nostru la fel de mult cum au dat forma istoriei noastre unice.
De asemenea stim ca atunci cand efectuati o lucrare doriti sa o realizati corect si sa fiti mandru de rezultatul final.
Pentru a atinge acest scop, lucram intens pentru a pune solutia la dispozitia dumneavoastra.
Produsele noastre sunt o combinatie remarcabila de putere, superioritate tehnologica si constructie de calitate.

De ce Husqvarna

-Comercializam cele mai bune produse din lume pe baza unei experiente ingineresti suedeze de peste 300 de ani, pentru a furniza produse cu performante ridicate care sa satisfaca necesitatile si celor mai pretentiosi utilizatori.
-In prima linie a solutiilor in ceea ce proveste siguranta. Fiecare produs Husqvarna trece prin teste practice riguroase unde sunt masurate si evaluate calitatea, performantele, emisiile, zgomotul si nivelul de vibratii.
-Emisii reduse cu E-TECH, multe dintre modelele noastre de fierastraie cu lant si motounelte pentru arbusti dispun de convertoare catalitice ca echipare standard.
-Motor X-TORQ, ofera un consum de carburant cu pana la 20 % mai redus si nivelul de emisii de noxe reduse cu pana la 60 %.