Scule Husqvarna Brasov, scule Husqvarna, scule electrice Husqvarna

Prezentare societate

          Societatea SC ALEONIR SRL este o societate cu capital privat , infiintata in 2010 si are ca obiectiv principal de activitate: "Intermedieri in comertul cu produse diverse" in special comercializarea produselor de gradina si padure.
Desi este o societate noua, dispune de personal calificat corespunzator si cu experienta in vanzare si servisare produse .
Cerintele dumnevoastra dau forma viitorului nostru la fel de mult cum au dat forma istoriei noastre unice.
De asemenea stim ca atunci cand efectuati o lucrare doriti sa o realizati corect si sa fiti mandru de rezultatul final.
Pentru a atinge acest scop, lucram intens pentru a pune solutia la dispozitia dumneavoastra.
Produsele noastre sunt o combinatie remarcabila de putere, superioritate tehnologica si constructie de calitate.

De ce Husqvarna

Comercializam cele mai bune produse din lume pe baza unei experiente ingineresti suedeze de peste 300 de ani, pentru a furniza produse cu performante ridicate care sa satisfaca necesitatile si celor mai pretentiosi utilizatori.
-In prima linie a solutiilor in ceea ce proveste siguranta. Fiecare produs Husqvarna trece prin teste practice riguroase unde sunt masurate si evaluate calitatea, performantele, emisiile, zgomotul si nivelul de vibratii.-
-Emisii reduse cu E-TECH, multe dintre modelele noastre de fierastraie cu lant si motounelte pentru arbusti dispun de convertoare catalitice ca echipare standard.
-Motor X-TORQ, ofera un consum de carburant cu pana la 20 % mai redus si nivelul de emisii de noxe reduse cu pana la 60 %.